Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aróma smradlavých nôh

You are not connected. Please login or register

Zoznam chovateľov škrečkov

Goto down  Správa [Strana 1 z 1]

1Zoznam chovateľov škrečkov Empty Zoznam chovateľov škrečkov Ne júl 13, 2008 6:58 pm

Prasa

Buzerant
Buzerant

Tu sa zapíšu len tý užívatelia ktorí odchovávajú mláďatká a majú CHS(nemusia mať), predávajú ich alebo darujú do dobrých rúk.

Naposledy upravil Zdenuška dňa So december 27, 2008 6:48 pm, celkom upravené 2 krát.

2Zoznam chovateľov škrečkov Empty Re: Zoznam chovateľov škrečkov Pi august 08, 2008 12:35 pm

Anonymný

Anonymný

Ja odchovávam mládatká.
Mám aj CHS STRAY STAR (v preklade stratená hviezda) a predtým som mala tiež,ale s iným názvom
Odchovávam zatiaľ iba džungarských škrečkov.Zatiaľ som mala iba farby agouti,pearl a sapphire pearl.

3Zoznam chovateľov škrečkov Empty Re: Zoznam chovateľov škrečkov Pi august 08, 2008 12:36 pm

Prasa

Buzerant
Buzerant

Dobre.To sme radi.Tak keď máš Chs tam daj link.

4Zoznam chovateľov škrečkov Empty Re: Zoznam chovateľov škrečkov Pi august 08, 2008 12:40 pm

Anonymný

Anonymný

5Zoznam chovateľov škrečkov Empty Re: Zoznam chovateľov škrečkov Ne august 31, 2008 5:37 am

Anonymný

Anonymný

A je ta CHS oficialna?Bo ak nie tak si tam musis napisat "N" ako neoficialna alebo vypisat slovom.

6Zoznam chovateľov škrečkov Empty Re: Zoznam chovateľov škrečkov So december 27, 2008 6:47 pm

Anonymný

Anonymný

Meno : Domulienka
Meno chovatelskej stanice : CH.S. Mišo
Web chovatelskej stanice : www.ch-s-miso.blog.cz

Chovatelska stanica je zatial neoficiálna ale čoskoro to bude oficiálne : :kreslim: :

7Zoznam chovateľov škrečkov Empty Re: Zoznam chovateľov škrečkov So december 27, 2008 6:48 pm

Prasa

Buzerant
Buzerant

Dobre.Inak máš peknú chovateľkú stanicu. : :usmev: :

8Zoznam chovateľov škrečkov Empty Re: Zoznam chovateľov škrečkov So december 27, 2008 6:48 pm

Anonymný

Anonymný

Dakujeeem :lol!:

Sponsored content

Návrat hore  Správa [Strana 1 z 1]

Similar topics

-

Povolenie tohoto fóra: